Stine Bramsen afslører: Her er tre gæste-acts til koncert

mandag d. 7. november 2016 kl: 15. 27 Af: Elo Christoffersen

Stine Bramsen inviterer prominente gæster med på scenen til Music For Dignity i Operaen. Nu afslører hun hvem de indbudte gæster er.

Stine Bramsen spiller til fordel for Dignity og den hjælp de tilbyder stærkt traumatiserede flygtninge i Danmark.

X Factor: Popproducer og sangstjerne fuldender dommertrio

Men hun gør det ikke alene. Stine Bramsen inviterer nemlig tre populære kunstnere med på scenen.

Musikalske øjeblikke

Målet er at skabe nogle unikke musikalske øjeblikke for publikum.

– Jeg har valgt tre gæste-artister, som rør mig med deres stemmer. De har alle et nærvær og en tydelig sjæl tilfælles i vokalen.

– Samtidig kommer de fra tre ret forskellige steder musikalsk – og jeg fra et helt fjerde! De møder tror jeg bliver ret smukke og helt unikke for aftenen.

– Jeg glæder mig meget til at dele scene med Benal, Oh Land og Karl William, fortæller aftenens hovedperson, Stine Bramsen, i en pressemeddelelse.

De tre gæstestjerner er Oh Land, rap-gruppen Benal og Karl William. Multikunstneren Oh Land, der både synger, skriver og producerer musik, har fire albums bag sig, og er ikke fremmed for Dignity og deres arbejde mod tortur.

Oh Land hovednavn sidste år

Oh Land var sidste år blandt hovednavnene til Dignity Day, som er organisationens årlige folkefest mod tortur.

Den elektroniske rap-gruppe Benal udgav debutalbummet ’Nu’ for lidt under et år siden til stor anmelderros og en næsten udsolgt Danmarksturné, senest var der komplet udsolgt i VEGA.

Og den unge succesfulde sanger og sangskriver Karl William kunne for nyligt skrive P3 Guld-vinder på CV’et.

Glæder sig til at bakke op om koncerten

Alle tre er de glade for at kunne bakke op om Stine Bramsens velgørende koncert.

– Jeg glæder mig helt vildt til at stå i Operaen med Stine for et virkelig godt formål. Jeg håber at vi ses derude. Det bliver en stor aften! siger den nybagte P3 Guld-vinder, Karl William.

Al overskuddet fra koncerten går til Dignity – Dansk Institut Mod Tortur.

Dignity er pionér i kampen mod tortur

Dignity er et dansk menneskerettighedsinstitut og en international pionér i kampen mod tortur.

Dignity står bag verdens første rehabiliteringsklinik for torturofre, og har siden 1980’erne arbejdet både nationalt og internationalt med at forebygge tortur, og hjælpe torturofre og traumatiserede flygtninge tilbage til et værdigt liv.

– Det er et privilegie for Dignity, at så mange store danske kunstnere anerkender vigtigheden af kampen mod tortur, og dermed stiller op til en koncert, som på mange måder bliver unik oplevelse.

– Hos Dignity er vi meget stolte af den store tilslutning”, slutter kommunikations og fundraisingchef, Christoffer Glud Grønlund.

Med #MusicforDignity håber organisationen at skabe opmærksomhed omkring rehabiliteringen af de mange torturoverlevere og traumatiserede flygtninge, Danmark har modtaget under flygtningekrisen.

Nyt ansigt i X Factor-dommerpanel

Koncerten finder sted den 19. november i Operaen i København.

Billetter kan købes her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu