Stine Bramsen jubler over genoprejsning

lørdag d. 25. juni 2016 kl: 15. 37 Af: Ritzau Fokus

Stine Bramsen er lykkelig over sin optræden på Tinderbox-festivalen og har efterfølgende høstet stor ros.

Sangerinden Stine Bramsen har været igennem en svær tid, efter at hendes søn, Alfred, i maj faldt ud af et vindue fra første sal forud for en koncert ved Høje Bøge Open Air i Svendborg på Fyn.

Men nu er der igen medvind til den danske sangfugl, som fredag optrådte på festivalen Tinderbox, og som høstede stor anerkendelse fra flere anmeldere for sin optræden.

Og det er noget, som får sangerinden til at trække på smilebåndet.

– Var så stolt over det store fremmøde og nærvær på Tinderbox i går. Fem stjerner i BT og alle jeres dejlige kommentarer og opslag gør mig glad og mere end klar til dagens koncert i Haderslev, skriver sangerinden på sin Instagram-profil til et billede af hende fra fredagens optræden.

Stine Bramsen afslører: Han smeltede mit hjerte

Sangfuglen høstede hos BT’s anmelder stor ros for en sjælfuld optræden og hendes spille- og sangglæde. Mindre positiv stemt var Ekstra Bladets anmelder, som ikke mente, at Stine Bramsen havde nok gennemslagskraft på scenen og kvitterede med tre ud af seks stjerner.

Sangerinde: Folk hviskede og pegede på mig på gaden

Sangerinden aflyste i sidste måned sin optræden på Jelling Musikfestival efter sønnens uheld, men er nu tilbage på diverse festivaler sommeren ud.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu