Stine Bramsen LIVE i Operaen

onsdag d. 14. september 2016 kl: 16. 00 Af: Elo Christoffersen

Stine Bramsen giver en eksklusiv og unik koncert i Operaen.

Til november giver Stine Bramsen en eksklusiv og unik koncert i Operaen i samarbejde med menneskerettighedsorganisationen DIGNITY. Koncerten i Operaen bliver helt særlig og er samtidig med til at sætte fokus på torturofre verden over.

– Jeg synes, det er ens pligt som offentlig person i underholdningsbranchen at prøve at vælge nogle af de ting ud, man brænder for, siger Stine Bramsen, som i samarbejde med DIGNITY giver en eksklusiv novemberkoncert i Operaens smukke rammer.

Med koncerten er sangerinden med til at gøre en forskel.

– Jeg er stolt over at være med til at skabe opmærksomhed omkring DIGNITY’s vigtige arbejde, både ude i verden og herhjemme i Danmark. Det kan være rigtig svært at forholde sig til tortur, men vi må og skal forholde os til, at 1/3 af de mennesker, der flygter til vores land er torturofre, der har brug for rehabilitering for at fungere i samfundet, fortæller Stine Bramsen.

Stine Bramsen afslører: Han smeltede mit hjerte

I Danmark har DIGNITY landets største rehabiliteringscenter for torturofre, hvor psykologer, psykiatere, familieterapeuter, fysioterapeuter og socialrådgivere arbejder sammen for at give torturramte flygtninge et bedre liv. Christoffer Glud Grønlund, ansvarlig for kommunikation og fundraising hos DIGNITY, fortæller her om koncertens formål:

– Musik kan samle mennesker på tværs af sprog, kulturer, etnicitet og religion. Musikken er et universalt sprog, og derfor er #musicforDIGNITY-koncerterne også en mulighed for at bygge bro imellem danskerne og DIGNITY, som verdensomspændende menneskerettighedsorganisation. Stine Bramsen har i nu flere år stadfæstet sig som en af landets absolut største sangerinder, og det er derfor vanvittigt stort for DIGNITY, at netop hun går på scenen for at sætte fokus på kampen mod tortur.

Overraskelser og spændende gæster

Stine Bramsen solo-debuterede i 2014 med hittet ’Prototypical’, og siden hen er det blevet til en lang række store radiohits, udsolgte turnéer, et anmelderrost, Guld-sælgende debutalbum samt GAFFA-prisen som Årets Danske Sangerinde i 2015.

#MusicforDIGNITY i Operaen bliver den eneste koncert, Stine Bramsen spiller i dette efterår, og det bliver derved også årets sidste. Stine Bramsen ser frem til at runde 2016 af i Operaen, hvor hun lover et par overraskelser:

Sangerinde: Folk hviskede og pegede på mig på gaden

– Koncerten bliver helt sin egen, når jeg tager mit talentfulde band med i Operaen. Der vil være musikalske overraskelser og spændende gæster, som jeg aldrig har delt scene med før. Jeg glæder mig til at skabe nogle smukke øjeblikke i det utroligt smukke rum, slutter Stine Bramsen.

Billetsalget er startet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu