Stine Bramsen og L.O.C. takker af

søndag d. 23. august 2015 kl: 16. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Stine Bramsen kan i øjeblikket ses i “Toppen af poppen”, hvor hun blandt andet fortolker numre af Sebastian, Oh Land og Isam B. Foto: FLINDT MOGENS/free

Stine Bramsen og L.O.C. har sunget sommerens sidste job og slutter af med musikalsk manér.

Masser af fans har kunnet danse og synge med på Stine Bramsen og L.O.C.s hits over festival-Danmark, men lørdag er sommeren officielt professionelt slut for sangerinden og rapperen, der har spillet de sidste sommerjob.

“Toppen af poppen”-aktuelle Stine Bramsen lagde et billede op på Instagram af sig selv på scenen iført blå sommerkjole og solbriller med en hyldest til sit publikum.

Stine Bramsen afslører: Han smeltede mit hjerte

– Af hjertet tak til alle danskere, der er troppet op til de festivaler, jeg og mit seje band har besøgt denne sommer. Det har været en kæmpe fornøjelse at se jer synge med på det, I kendte og mærke jer åbne jeres hjerter for alt det nye, skriver den 28-årige sangerinde og hashtagger blandt andet beskeden med hilsenen “ses til november”.

Også rapperen L.O.C. takker af for sommeren på Instagram, og det gjorde han både før og efter sin koncert på Bornholm.

– Danmarks mest sexede band på vej til Bornholm, skrev den 36-årige rimsmed efterfulgt af hashtagget “sommerens sidste job” til et billede af sit band, der slænger sig i en sofagruppe på færgen på vej til solskinsøen.

Efter koncerten brugte rapstjernen endnu en gang det sociale medie til at slutte af med.

– Alle burde bruge mindst en sommernat på solskinsøen! Tak for i nat, lød det fra rapperen til et billede af sig selv på scenen.

Se Stine Bramsens billede her:

Af hjertet tak 💙 til alle danskere, der er troppet op til de festivaller jeg og mit seje band har besøgt denne sommer. Det har været en kæmpe fornøjelse at se jer synge med på det I kendte og mærke jer åbne jeres hjerter for alt det nye. Glæder mig så meget til at dele mit album med jer! Tak for nu! 🙏🏼👋🏼 #byebyelove #live #theendoftheroad #stinestyle #summertour #sestilnovember

A photo posted by stinebramsen (@stinebramsen) on


Og L.O.C.s her:

Danmarks Mest Sexede Band påvej til Bornholm.. #Wonderfestiwall #SommerensSidsteJob

A photo posted by Liam O'Connor (@sgmd) on


Sangerinde: Folk hviskede og pegede på mig på gaden

Og her:

Alle burde bruge mindst en sommernat på solskins øen! Tak for i nat @wonderfestiwall

A photo posted by Liam O'Connor (@sgmd) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu