Stine Kronborg overtog café: Det var ikke gennemtænkt

torsdag d. 10. august 2017 kl: 11. 56 Af: Ritzau Fokus
Reality Awards 2017
Stine Kronborg viste tidligere på året sin lille søn frem på den røde løber til Reality Awards. Sønnike er også med, når Stine Kronborg er på arbejde i sin cafe. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix

For nylig overtog danser Stine Kronborg en café, men den beslutning havde hun ikke overvejet særlig grundigt.

For nylig kastede danser og bodybuilder Stine Kronborg sig ud i et eventyr og slog dørene op for en ny café, der med tiden får navnet Stine & Leo.

Men et par uger inde i det nye caféprojekt gør tv-personligheden status over beslutningen og det nye liv som caféejer.

Berørt Kronborg mindes sin mor: -Du er min inspiration

En tilværelse, som har været hårdere, end hun troede, skriver hun på sin blog hos Realityportalen.

– Det var bestemt ikke gennemtænkt, og jeg har også hørt mig selv sige: Er dette mit liv nu? Hold nu op, nogle lange dage jeg har haft, på trods af at jeg kun har kunnet have caféen åben i cirka tre timer om dagen, skriver den 38-årige danser.

Søn med på job

Hver dag har hun sin otte måneder gamle søn, Leo Columbus, med på job i den nye butik, men heldigvis har venner stået klar til at køre en tur med ham, når det hele spidsede til.

Nogle vælger først at kaste sig ud i nye ting, når der er styr på et færdigt koncept, men det er ikke tilfældet for Stine Kronborg, der tidligere har prøvet kræfter med et liv som bodybuilder.

– Det er vist ikke helt sådan, mit liv fungerer. Haha. Når jeg ser tilbage på mit liv, er de bedste beslutninger nogle af dem, jeg har taget på en god mavefornemmelse, skriver hun og tilføjer:

– Når det så er sagt, så er jeg super glad for det nye eventyr, jeg har kastet Leo og mig selv ud i. Det skal nok blive rigtig godt – det er det allerede.

Otte måneder efter fødsel: Stine Kronborg kæmper stadig

Læs hele blogindlægget her

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu