Sting giver koncert på historisk havnefront

mandag d. 14. december 2015 kl: 17. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Pressefoto.

Sting giver koncert i Kulturhavn Kronborgs rammer. Pressefoto.

Den verdenskendte musiker Sting optræder med sine største hits – den 4. august 2016 – sammen med sit band. Billetsalget starter den 17. december.

Sting har udgivet 14 studiealbums siden 1989, og i løbet af hans tid med The Police samt hans tid som solist har han solgt over 100 millioner albums. Han har modtaget 16 Grammy Awards, talrige guld- og platinplader, en Golden Globe, en Emmy og tre Oscar-nomineringer. Han er desuden optaget i Songwriters Hall of Fame og modtog den prestigefyldte Kennedy Center-ærespris for kunst i 2014.

Sting satsede på det sikre på Smukfest

Stings seneste udgivelse, The Last Ship, er baseret på hans erindringer om skibsværfts-miljøet i byen Wallsend i det nordlige England, hvor han er født og opvokset. Sting har desuden skrevet musik og tekst til et skuespil af samme navn, som havde premiere på Broadway i oktober 2014. Samme år modtog Sting en Tony Award for ’Best Original Score’ for stykket.

Sting har medvirket i femten film og har publiceret to bøger, heriblandt erindringsbogen og The New York Times-bestselleren, Broken Music. Hans støtte til menneskerettigheds-organisationer afspejler hans kunsts universelle rækkevidde. Sammen med sin kone Trudie Styler grundlagde han i 1989 The Rainforest Fund for at hjælpe med at beskytte både verdens regnskove og disses befolkninger.

Dagens fødselar: Sting

Kulturværftet har arbejdet på at finde den helt rette musikalske profil til en sommerkoncert på havnefronten. Det er lykkedes nu. Det er også en drøm for Sting, at optræde på den første internationale udendørs-koncert i Kulturhavn Kronborgs historiske og flotte rammer.

Billetter kan købes via kuto.dk fra klokken 10 den 17. december.

Del din kommentar

Forsiden lige nu