Stjal roller fra ældre skuespillerinder

lørdag d. 12. september 2015 kl: 8. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Anne Hathaway har taget roller fra ældre skuespillerinder.

Anne Hathaway har taget roller fra ældre skuespillerinder. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Anne Hathaway taler ud om konkurrencen i filmbranchen. Hun beundrer de rutinerede skuespillere.

Der er rift om filmrollerne i Hollywood, og alle kneb gælder. Det fortæller skuespillerinde Anne Hathaway i et interview med det amerikanske medie Empire Magazine.

Oscar-vinder stolede ikke på kvindelig dansk instruktør

Men den 32-årige skuespillerinde er ikke bekymret over konkurrencen i filmbranchen. Hun har accepteret vilkårene, som de er, især da hun selv har udnyttet smutvejene til fulde.

For i Hollywood tager yngre skuespillerinder de gode roller fra de ældre.

– Jeg kan ikke klage over det, fordi jeg har selv nydt godt af det. Da jeg var i mine unge tyvere, kunne jeg få roller, som var skrevet til kvinder i halvtredserne. Nu er jeg i trediverne, og så tænker jeg: Hvorfor fik den 24-årige pige den rolle? Siger Anne Hathaway og fortsætter:

– Jeg var den 24-årige engang. Jeg kan ikke være sur over det, sådan er branchen bare, siger “The Devil Wears Prada”-stjernen.

Dog fortæller filmstjernen, at hun er vild med at arbejde med rutinerede og mere erfarne skuespillere. Især nu, hvor hun har fået lov til at arbejde side om side med den ikoniske skuespiller Robert De Niro i filmen “The Intern”.

– Det er altid sjovt at arbejde med erfarne skuespillere. Skuespillere, hvis arbejde man respekterer. Alder er ligegyldigt. Når man arbejder sammen med en som Robert (De Niro, red), så får du sådan en bred vifte af læring til at blive bedre selv, fortæller den Oscar-vindende Hathaway til Empire Magazine.

Hollywood-stjerne: Ingen hast med at smide babyvægten

“The Intern” har premiere til oktober.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu