Stjerne bekræfter: Fjerde skilsmisse på vej

lørdag d. 2. juli 2016 kl: 7. 16 Af: Ritzau Fokus
Ægteskabet mellem Lisa Marie Presley og Michael Lockwood er krakeleret, og nu bekræfter sangerinden, at parret skal skilles. Arkivfoto.
Ægteskabet mellem Lisa Marie Presley og Michael Lockwood er krakeleret, og nu bekræfter sangerinden, at parret skal skilles. Arkivfoto. Foto: Katy Winn/AP

Sangerinden og kendisdatteren Lisa Marie Presley bekræfter nu, at hun skal skilles for fjerde gang.

Fjerde gang blev heller ikke lykkens gang for sangerinden og sangskriveren Lisa Maria Presley, som er datter af Elvis Presley. Ægteskabet med guitaristen Michael Loockwood er nemlig krakeleret, og nu er endnu en skilsmisse på vej.

Det bekræfter repræsentanter for stjernen overfor People, som desuden kan fortælle, at sangerinden anmodede om skilsmisse fra sin mand i midten af juni og angav “uforenelige forskelle” som en årsag til bruddet.

Parret blev gift i 2006 og har sammen de 7-årige tvillingepiger Harper Vivienne Ann Lockwood og Finley Aaron Love Lockwood.

Kongens datter runder det helt skarpe hjørne

Ifølge mediet har Lisa Marie Presley søgt om fuld forældremyndighed over begge døtre men tilbudt sin kommende eksmand overvågede besøg.

Ægteskabet med Michael Lockwood blev det fjerde af slagsen for den 48-årige “Over Me”-sangerinde. Hun har tidligere være gift med skuespilleren Nicolas Cage og musikeren Michael Jackson. Begge de forhold varede i to år.

Kongens børnebørn har det godt

Inden da var hun gift med sangeren Danny Keough i seks år. Fra det ægteskab har hun børnene Benjamin Keough og Riley Keough.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu