Stjerne bliver far for niende gang

fredag d. 15. april 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus

Eddie Murphy bliver far til endnu en pige, når hans 19 år yngre modelkæreste, Paige Butcher, føder parrets første fælles barn til maj.

Paige Butcher og Eddie Murphy er yderst private om deres forhold.

Paige Butcher og Eddie Murphy er yderst private om deres forhold. Foto: Owen Sweeney/OWEN SWEENEY/INVISION/AP

Eddie Murphy skal være far for niende gang

Eddie Murphy har virkelig hænderne fulde.

Stjerneskuespillerens 36-årige kæreste, modellen Paige Butcher, venter i øjeblikket parrets første fælles barn, og nu fortæller de vordende forældre, at det bliver en lille pige.

Komiker venter sit 10. barn

Det afslørede den 55-årige Oscar-nominerede “Dreamgirls”-skuespiller over for mediet X17online, som fangede parret hånd i hånd efter en kaffetur.

Adspurgt om det bliver en pige eller en dreng, svarede Murphy og modellen kortfattet:

– Det er en pige.

Har tidligere nægtet faderskab

Den lille forårsbaby, som kommer til verden til maj, bliver skuespillerens niende barn.

Murphy har de voksne børn Bria, Miles og Shayne samt teenagedøtrene Zola og Bella med ekskonen Nicole Murphy, som han blev skilt fra i 2006 efter 22 års ægteskab.

Derudover har skuespilleren yderligere to voksne børn, sønnerne Eric og Christian, fra to tidligere forhold.

Skuespilleren er også far til niårige Angel, som Spice Girls-sangerinden Melanie B. fødte på hans 46-års fødselsdag 3. april 2007.

Gennem flere år nægtede Murphy dog faderskabet til pigen, og efter et meget offentligt drama endte skuespilleren alligevel med at tage en faderskabstest, som bekræftede hans relation til lille Angel.

Er meget private

Paige Butcher og Eddie Murphy fandt sammen i 2012, men har været uhyre private om hele deres forhold, og i 2013 fortalte modellen hvorfor.

– Jeg er kærester med en meget kendt person, så jeg føler allerede, der ligger meget om mig derude i medierne. Jeg vil gerne holde det private for mig selv, fastslog hun over for modemagasinet Vanity Fair.

Eddie Murphy spillede over for danske Gitte Nielsen i hitkomedien “Frækkere end politiet tillader 2” fra 1987 i rollen som betjenten Alex Foley. Indspilningerne til den fjerde film i rækken begynder snart, skriver filmdatabasen IMDB.

Sådan ser film-stjernerne ud i dag

Se Murphy og modellen afsløre kønnet her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu