Stjerne-DJ og dansk sangerinde genforenes

søndag d. 26. juni 2016 kl: 10. 28 Af: Ritzau Fokus
Ida Corr skal på scenen med Fedde Le Grand for første gang i otte år. Det sker på Tinderbox lørdag aften.
Ida Corr skal på scenen med Fedde Le Grand for første gang i otte år. Det sker på Tinderbox lørdag aften. Foto: Flindt Mogens/Polfoto

Efter otte år bliver hitmagerne bag "Let me think about it" genforenet på Tinderbox, hvor de også løfter sløret for endnu en overraskelse.

De har ikke stået på scenen sammen siden 2008, hvor koncerten på Roskilde Festival blev stoppet, fordi presset fra menneskemængden var for stort.

Men lørdag aften, når den verdenskendte hollandske DJ Fedde Le Grand spiller på Tinderbox, bliver det igen med den danske sangerinde Ida Corr bag mikrofonen. I 2007 stod de to for et af årets store hits, “Let me think about it”, og for første gang i otte år får publikum nu lov til at høre den med livevokal.

– Jeg glæder mig til at optræde med sangen igen, for jeg elsker den stadig. Alle har jo en sang, de er kendt for at have lavet, og jeg er virkelig glad for, at jeg blev kendt for denne her, siger Ida Corr til Ritzau Fokus.

Selv om offentligheden først i dag fik nyheden om, at sangerinden gæster den fynske festival, har hun selv vidst det i et par måneder. Dermed har der været rigeligt tid til at planlægge lørdagens optræden, som også vil byde på endnu en overraskelse.

Ida Corr: -Vi skulle lægge kærligheden hvor den gav mening

Fedde Le Grand og Ida Corr har nemlig været i studiet igen for at lave nummeret “Firestarter”.

– Det bliver spændende at se, hvordan folk tager imod den nye sang. Det er første gang, vi skal spille den live – og så på dansk grund, det er jo helt vildt, fortæller den 39-årige sangerinde.

De gik fra hinanden i 2017

Ida Corr kommer dog ikke kun for at arbejde, for der bliver også tid til at fange et par koncerter, inden hun selv skal på scenen. Sangerinden er især vild med Lukas Graham og den danske DJ Hedegaard, som hun ser frem til at høre på festivalen i Tusindårsskoven.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu