Stjerne i fræk film: Sexscener bliver nemme

tirsdag d. 10. september 2013 kl: 8. 48 Af: Ritzau Fokus
 

Charlie Hunnam har før lavet sexscener med mænd, så han mener ikke, det bliver et problem med en kvinde.

De mange millioner mennesker, der har siddet med bogen “Fifty Shades of Grey” i skødet og fantaseret om, hvordan den bondage-elskende Christian Grey i virkeligheden ser ud, fik i sidste uge afsløret, hvordan han i hvert fald ser ud på film.

Det blev nemlig bekræftet, at det er skuespilleren Charlie Hunnam, der skal spille rollen i filmatiseringen af den erotiske bog.

Nu fortæller Hunnam, der blandt andet er kendt fra serien “Sons of Anarchy”, at det var hans kemi med Dakota Johnson, der skal spille den kvindelige hovedrolle, Anastasia Steele, der gjorde, at han fik rollen.

– Da jeg kom ind i rummet og begyndte at øve manuskriptet med Dakota, der vidste jeg, at jeg gerne ville have rollen, for der var en helt vild kemi mellem os, fortæller han ifølge Female First til Hollywood Reporter.

Han frygter ikke de erotiske scener, han skal filme sammen med Dakota Johnson, for det er nemlig ikke første gang, han skal smide tøjet på skærmen.

Han spillede som ganske ung med i tv-serien “Queer as Folk”, og der havde han flere erotiske scener med en anden fyr.

– Jeg lavede nogle meget eksplicitte sexscener med en mand. Nu er jeg 16-17 år ældre. Hvis jeg kunne gøre det som 18-årig med en fyr, så kan jeg også gøre det som 33-årig med en kvinde, siger han.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu