Stjerne om kærlighedskaos: Forstår utroskab

torsdag d. 11. august 2016 kl: 13. 53 Af: Ritzau Fokus
US-ENTERTAINMENT, Hugh Grant
Bag Hugh Grants 55-årige polerede overflade gemmer der sig flere seksskandaler. Foto: JEAN BAPTISTE LACROIX/Scanpix.

Hugh Grant har inden for fem år fået fire børn med to skiftende kærester og har aldrig tænkt sig at blive gift.

Umiddelbart virker Hugh Grant som en yderst galant brite, men bag den polerede overflade har den 55-årige skuespiller været involveret i flere sexskandaler.

For 21 år siden blev Grant bogstavelig talt snuppet med bukserne nede i selskab med en prostitueret og efterfølgende anholdt, og inden for de seneste fem år er skuespilleren blevet far til fire med to skiftende kærester.

Eks-konen afslører: Stjerneskuespiller skal være far for femte gang

– Jeg tror ikke, det er meningen, at mennesker kan leve i 40 år lange monogame forhold – kun biblen siger, at det er en god idé, lyder Grants opsigtvækkende melding i et radiointerview med Howard Stern på “SiriusXM”.

Flere børn med forskellige kvinder

I december 2015 blev skuespilleren far for fjerde gang, da den svenske tv-producer Anna Eberstein fødte parrets andet barn. I september 2012 fik den Golden Globe-vindende filmstjerne sønnen John med Eberstein, mens han året forinden fik datteren Tabitha med den kinesiske receptionist Tinglan Hong.

Grant og Hong fandt midlertidigt sammen igen, da han brød med Eberstein mellem 2012 og 2014, og den korte romance kulminerede med sønnen Felix, der kom til verden i 2013 kort tid efter fødslen af John.

Beundrer franskmænd og italienere

Hugh Grant fortæller i radioprogrammet, at han beundrer franskmænd og italienere, som er meget dedikeret i deres ægteskaber. Det er underforstået mellem dem, at der måske kommer andre partnere forbi, men det er ikke noget, de snakker højt om, men det styrker ægteskabet, mener han.

– Jeg kan da godt se det smukke i at være gift med sin bedste ven – det er hyggeligt og skønt, men folk laver så mange fejl. Ægteskabet holder en fastlåst, og det er meget uromantisk, siger Grant.

Notting Hill-stjerne er pludselig død

Fra 25. august kan Hugh Grant ses i filmen “Florence”, der har den tredobbelte Oscar-vindende filmlegende Meryl Streep i den kvindelige hovedrolle.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu