Stjerne om værste udåd: -Jeg ryger i fængsel

lørdag d. 28. november 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Tom Hardy er godt klar over, at hans film ikke er for sarte sjæle, og han har derfor forbudt sine egne børn at se dem.

Tom Hardy er godt klar over, at hans film ikke er for sarte sjæle, og han har derfor forbudt sine egne børn at se dem. Foto: Darren Calabrese/AP

Tom Hardy indrømmer gerne, at han har prøvet lidt at hvert. Skuespillerens værste forbrydelse er dog så grov, at han ikke tør dele den.

Tom Hardy har spillet den hypervoldelige straffefange Charles Bronson, begge tvillingebrødre i gangsterfilmen “Legend” og superskurken Bane i “The Dark Knight Rises”.

Det har indbragt den 38-årige brite stor anerkendelse, og hans evne til at portrættere de rå typer realistisk bliver ofte fremhævet af filmkritikere. Men måske er det ikke rent skuespil.

Her er de mest populære Hollywood-stjerner

For slemt at fortælle

Tom Hardy fortæller nemlig, at han har haft sine problemer med loven, og at nogle af de ting, han har gjort, er for slemme til at fortælle om.

– Jeg havner i fængsel, hvis jeg fortæller det. Derfor har jeg ikke tænkt mig at afsløre mere, fortæller hårdtslående Hardy til svenske Nöjesbladet, da han bliver spurgt ind til det værste, han har gjort.

De ting, der er kommet frem om skuespillerens vilde side, er da også mere end nok, skulle man mene. Som 15-årig blev han taget for biltyveri, og i 2002 kollapsede han over sin crackpibe, inden han vågnede i en pøl af blod og opkast, skriver Nöjesbladet.

Har været heldig

Tom Hardy erkender derfor også, at han har været heldig, og at hans liv kunne se meget anderledes ud i dag, hvis ikke det var for skuespillet.

– Mange unge kommer i en forkert retning under deres opvækst og ender op på den forkerte side. Jeg var på vej i den retning, fortæller han og fortsætter:

– Skuespillet er min passion, og det har lært mig disciplin. Jeg var 19 år, da jeg begyndte, og jeg er 38 nu. Jeg elsker det. Jeg elsker livet, og jeg elsker, at jeg får lov til at fortælle historier og finde på karakterer, siger Hardy.

Der er i øjeblikket dobbelt op på Tom Hardy i de danske biografer, hvor han ved hjælp af avanceret filmteknologi spiller over for sig selv i rollerne som tvillingeparret Ronald og Reggie Kray i filmen “Legend”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu