Stjerne-rapper er blevet far til lille prins

torsdag d. 17. marts 2016 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus

Ne-Yo har netop budt sit tredje barn til verden. Den amerikanske rapper er dog ikke den eneste kendis, der har nyheder om familieforøgelse.

Den amerikanske R&B-stjerne Ne-Yo er blevet far til sit tredje barn.

Den amerikanske R&B-stjerne Ne-Yo er blevet far til sit tredje barn. Foto: Andy Kropa/ANDY KROPA/INVISION/AP

Den amerikanske rapper og R&B-stjerne Shaffer Chimere Smith Jr., der bedst er kendt under kunstnernavnet Ne-Yo, er blevet far til en lille dreng.

Sangeren bag pophittet “So Sick” har sammen med konen Crystal Renay netop budt deres første fælles barn til verden.

Ifølge det britiske medie Daily Mail smed Crystal Renay tirsdag et billede på sin Snapchat-profil, hvor hun viste et billede af parrets nyankommne søn. Udover billedet afslørede Crystal Renay samtidig, hvad den lille dreng skal hedde. Parret har valgt, at deres søn skal have navnet Prince SJ.

Ne-Yo har i forvejen to børn fra et tidligere forhold.

Den 36-årige sanger er dog langt fra den eneste Hollywood-kendis, der i løbet af de seneste dage har offentliggjort, at forældrerollen nu er rykket et skridt nærmere.

Den 30-årige “The Hills”-stjerne Audrina Patridge har sammen med sin forlovede Corey Bohan løftet sløret for en stor nyhed på Instagram.

– Det har været så svært at holde min mund lukket. Jeg er så glad for, at jeg endelig kan afsløre det! Det er en pige, skriver Audrina Patridge på sin Instagram-profil.

R&B-stjerne: -Sidste gang jeg bliver gift Ne-Yo afslører sød hemmelighed

Se Audrina Patridges Instagram-billede her:

It's been so hard keeping my mouth shut, So happy to finally announce!!! "IT'S A GIRL" :)! More pictures and details on my blog www.audrinapatridge.com

A photo posted by Audrina Patridge (@audrinapatridge) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu