Stjerne raser: Ven ville tjene på datteren

tirsdag d. 22. september 2015 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Ryan Reynolds gør alt for at beskytte datteren James, som han har med skuespillerinden Blake Lively.

Ryan Reynolds gør alt for at beskytte datteren James, som han har med skuespillerinden Blake Lively. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Ryan Reynolds cuttede øjeblikkeligt venskabet med sin barndomskammerat, da vennen forsøgte at sælge billeder af skuespillerens lille pige.

Over 25 års venskab fik en brat afslutning, da Ryan Reynolds indså, at hans relation til en gammel barndomskammerat var baseret mere på grådighed end på tillid.

Filmstjerne efter dødsulykke under optagelser: -Det er hjerteskærende

Den 38-årige filmstjerne fandt nemlig ud af, at hans tidligere ellers så gode kammerat ville sælge billeder af Reynolds’ nu ni måneder gamle datter, James, som han ellers har skærmet fra offentligheden.

– Det var så sårende at finde ud af. Det var en fyr, som jeg har kendt hele mit liv, og som var en af mine nærmeste venner, da jeg voksede op, siger den canadiskfødte filmstjerne i den kommende oktoberudgave af magasinet GQ.

– Jeg kom heldigvis i vejen for hans plan, og det var godt, men det var en forfærdelig oplevelse. Det var som døden, raser Reynolds og fortsætter:

– Jeg tror ikke, at han troede, han nogensinde ville blive opdaget. Men der er kun en ganske lille gruppe af venner og familie, som jeg sender billeder til, forklarer filmstjernen om konfrontationen.

– Det var så chokerende og en virkelig ubehagelig samtale at tage. Jeg sagde til ham, at jeg aldrig ville se eller tale med ham igen, understreger han.

Moren til James er skuespillerinden Blake Lively, som Reynolds giftede sig med for tre år siden efter et års forhold, og parret vil gøre alt for deres lille pige.

– Jeg vil gå igennem ild for hende. Jeg elsker at være far og have en datter, og jeg vil gerne have flere børn en dag, lyder det fra “Buried”-stjernen.

Powerpar afslører hemmeligheden bag lykkeligt ægteskab

Ryan Reynolds kan ses i de danske biografer fra den 29. oktober, hvor efterkrigsdramaet “Kvinden i guld” har premiere. Filmen har den legendariske Oscar-vindende skuespillerinde Helen Mirren i den kvindelige hovedrolle.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu