Stjerne roser ekskonen: -Hun er en superhelt

mandag d. 21. marts 2016 kl: 22. 00 Af: Ritzau Fokus

Filmstjernen Ben Affleck er lykkelig over det samarbejde, som han og Jennifer Garner har omkring parrets tre børn.

Ben Affleck er snart aktuen i filmen “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Det var kun sidste sommer, at Hollywood-parret Ben Affleck og Jennifer Garner meddelte omverdenen, at de to gik fra hinanden efter ti års ægteskab.

Men selv om bruddet stadig er relativt friskt i hukommelsen, så har eksparret fundet harmonien, og de samarbejder fantastisk, fortæller Ben Affleck til E! News.

Batman-stjerne afslører: -Jeg var på alkoholafvænning

Især når det kommer til parrets tre børn, har Hollywood-stjernen den største respekt for sin ekskone.

– Jen er en superhelte mor. Hun er en fantastisk mor, og jeg er virkelig heldig at have hende som partner til at opdrage disse børn med, lyder det fra “Argo”-stjernen, som dog også synes, at forældrerollen til tider kan være udfordrende.

– Opdragelse er hårdt arbejde, men det er så givende, og jeg gør helt afgjort mit bedste, fortæller den 43-årige skuespiller, der snart er aktuel i rollen som Batman i filmen “Batman v Superman: Dawn of Justice”.

Prisuddeling: Her er årets værste filmflop

Ben Affleck har sammen med skuespillerinden Jennifer Garner, der blandt andet er kendt fra tv-serien Alias, børnene Violet Affleck, Seraphina Rose Elizabeth Affleck og Samuel Garner Affleck.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu