Stjerne sparket ud af VIP-lounge i lufthavn

mandag d. 12. maj 2014 kl: 16. 39 Af: Ritzau Fokus
 
Will.i.am er ikke ligefrem fan af United Airlines i øjeblikket.

Will.i.am er ikke ligefrem fan af United Airlines i øjeblikket. Foto: Jonathan Short JONATHAN SHORT/INVISION/AP

Black Eyed Peas-stjernen Will.i.am blev smidt ud af en VIP-lounge, fordi medarbejderne ikke mente, stjernens medlemskort var ægte.

Selvom man er en international superstjerne, så er det ikke ensbetydende med, at man er garanteret en plads i VIP-loungen.

Verdenskendt sanger hjemløs: - Jeg har ikke noget hjem

Det måtte Black Eyed Peas-stjernen, Will.i.am, sande, da han lørdag blev smidt ud af en førsteklasse-lounge i en amerikansk lufthavn. Det skriver Female First.

Personalet mente nemlig ikke, stjernens medlemskort til VIP-loungen var ægte, hvilket medførte bortvisning fra VIP-området. Afvisningen resulterede i dette udbrud på Twitter:

– #unitedAIRLINES er simpelthen de værste. Jeg er medlem, og det kan mit medlemskort bevise. Men alligevel fortæller de mig, at mit kort ikke er ægte, og smider mig derefter ud af loungen #ouch (sic).

En tydeligt frustreret Will.i.am kølede dog lidt ned, og skrev herefter:

– Jeg flyver så meget … en virksomhed som dem burde vide, hvem deres kunder er … men det er fint, jeg laver bare dette til min egen personlige lounge, skriver musikeren ironisk, og henviser til et billede af en stol i hjørnet af lufthavnen.

Will.i.ams nye CD er spækket med stjerner måske årets popudgivelse

Det er ikke blevet nævnt, hvilken lufthavn musikeren opholdt sig i, men stjernen var på vej til Washington for at besøge kollegaen Diddy, hvis borgerlige navn er Sean Combs.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu