Stjerne vil ikke lade datter posere i Playboy

tirsdag d. 21. januar 2014 kl: 11. 03 Af: Ritzau Fokus
 
Drew Barrymore venter sit barn nummer to med skuespilleren Will Kopelman.

Drew Barrymore venter sit barn nummer to med skuespilleren Will Kopelman. Foto: David Shankbone / GNU Free Documentation License / Wikimedia Commons free

Drew Barrymore vil ikke lade sin datter smide tøjet i et magasin, som hun selv gjorde, da hun var ung.

Nøgenbilleder på forsiden af et mandemagasin er ikke noget forskuespillerinden Drew Barrymores datter. I hvert fald ikke, hvis man spørger Barrymore, der selv poserede på forsiden af magasinet Playboy, da hun var 19 år.

Drew Barrymore fortæller om sit livs værste mareridt

Hun håber ikke, at datteren Olive vil træffe det samme valg.

– Det vil jeg ikke lade hende. Det tror jeg ikke, at jeg vil. Jeg vil påvirke hende til ikke at gøre det, for mine erfaringer skal bidrage til andres, siger skuespilleren under et interview med nyhedskanalen ABC ifølge Female First.

Drew Barrymore fik sit gennembrud, da hun spillede med i filmen “E.T.”, men begyndte sin karriere, da hun blot var 11 måneder gammel og var til casting til en reklame for hundemad. En tidlig karrierestart betød også tidlig afvænning for stjernen, som blev behandlet for misbrug af alkohol og stoffer som 13-årig.

Alligevel ville Drew Barrymore ikke gøre noget anderledes, hvis hun fik chancen og mener, at hun sagtens kan være et godt forbillede for sine børn alligevel.

– Jeg fortryder intet og er oppe at køre over det hele. Jeg har en anden indstilling nu, hvor jeg fokuserer meget på at være mor.

Nyskilt Hollywood-darling hepper på aktiv eksmand

Drew Barrymore venter sit andet barn med skuespilleren Will Kopelman.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu