Stjerneforfatter gafler 14 år yngre fyr

mandag d. 23. november 2015 kl: 18. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Camilla Läckberg slog sit navn fast med krimien “Isprinsessen”, og siden har hun udgivet 11 bøger. Foto: DJURHUUS KRISTIAN/Polfoto

Den svenske krimiforfatter Camilla Läckberg skal giftes med den 14 år yngre MMA-kæmper Simon Sköld.

Svenske krimiforfattere er stormet frem de seneste år, og mange af dem er blevet verdenskendte navne, der har solgt hundredtusindvis af bøger.

Én af dem er “isprinsessen” Camilla Lagerbäck, der har byttet en karriere som civiløkonom ud med levevejen som feteret forfatter, og det har derfor været fulgt tæt på den anden side af sundet, at hun har fundet sammen med MMA-kæmperen Simon Sköld.

Krimidronning er klar til Melodi Grand Prix

Nu er det officielt, at de to skal giftes. Det bekræfter succesforfatterens manager.

– Jeg kan bekræfte, at de er blevet forlovet. Camilla er meget glad og lykkelig, fortæller Läckbergs manager Christina Saliba i følge svenske Aftonbladet.

Frieriet fandt sted i fredags, men succesforfatterens manager vil ikke komme ind på de nærmere omstændigheder, da parret foretrækker at holde det privat.

Aldersforskel ingen hindring for at kærligheden blomstrer

Camilla Läckberg er med sine 41 år hele 14 år ældre end sin kommende mand, der er 27, men det har ikke forhindret kærligheden i at blomstre, og i august kunne det glade par fortælle, at de skal være forældre til en pige.

Men måske har forfatterens fremskredne alder alligevel været oppe at vende, for der gik ikke lang tid, efter at parret mødte hinanden sidste sommer, før de forsøgte at blive gravide.

– Vi mødte hinanden i juni og begyndte at forsøge at få børn i september, har hun tidligere fortalt til Aftonbladet.

Camilla Läckbergs bøger, der foregår omkring den svenske by Fjällbacka, hvor hun selv stammer fra, er blevet oversat til 33 sprog og har været en stor kommerciel succes.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu