Stjernekomet giver gratis koncert på Bakken

fredag d. 20. maj 2016 kl: 21. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
3
Hasan shah giver gratis koncert på Bakken den 29. maj. Foto: PR

hasan shah spiller søndag den 29. maj på Bakken - hvor han optagede sin musikvideo til Tyveri

Bakken har allerede haft stor betydning for den 22-årige hasan shahs karriere. Det var nemlig her, i verdens ældste forlystelsespark, at hasan shah sidste sommer skød videoen til sit megahit, ”tyveri”, der endte med at blive den sjette mest sete danske musikvideo i 2015. Og ifølge hasan shah selv, skyldes det den helt særlige stemning, de formåede at indfange på Bakken.

– Videoen fik den helt rigtige sommer-vibe med masser af liv og glæde. De mange mennesker, sensommerlyset og alle farverne gav tilsammen det helt rigtige udtryk. Ingen vidste på det tidspunkt, at videoen ville blive set mere end 4 millioner gange – hverken os selv eller de mennesker, der undrede sig over, hvad vi rendte rundt og lavede på Bakken med et videokamera. Det bliver godt at komme tilbage og denne gang for at spille koncert, siger han i en pressemeddelelse.

Hasan shah spiller på Bakken den 29. maj.

Glæder sig til at stå på scenen

– Jeg glæder mig til at stå på scenen, forhåbentlig med solen der står højt på himmelen og en fest blandt publikum. Jeg glæder mig til at høre hvor højt folk kan synge med, og vi skal nok gøre vores bedste for at få sat gang i festen. Og så glæder jeg mig helt vildt til at møde alle de søde mennesker efter koncerten, der kunne tænke sig et billede, autograf, eller måske bare en highfive! siger hasan shah om sine forventninger til koncerten.

Publikum kan også glæde sig til en gevaldig fest, lover hasan:

– Som publikum kan man forvente en kæmpe fest med nye sange og enkelte dansenumre. Jeg har hele bandet med – i alt fem boys, og vi vil både spille kendte og nye numre. – Selvfølgelig de to singler, ’Tyveri’ og ’Lanterner’, der allerede er ude, men vi har også premiere på en helt ny sang, som jeg glæder mig helt vildt til at prøve af foran publikum. Den hedder ’Million På Konto’ og er min kommende single. Der bliver helt sikkert noget at synge med på for publikum, for vi spiller selvfølgelig Dansk Pop Medley 2014.

Del din kommentar

Forsiden lige nu