Stjernekomiker skal igen på alkoholafvænning

onsdag d. 7. september 2016 kl: 7. 00 Af: Ritzau Fokus
Actor Chevy Chase arrives for the premiere of the movie
Det er dog ikke første gang, at Chevy Chase har haft problemer med alkohol. Foto: CARLO ALLEGRI/Scanpix.

Den amerikanske komiker Chevy Chase kæmper atter engang med alkoholproblemer.

Flere amerikanske stjerner har gennem tiden haft problemer med alkohol, og nu kæmper også den amerikansk komiker og skuespiller Chevy Chase igen med at holde sig fra de våde varer.

Fars Fede Ferie-skuespiller fylder år

Den 72-årige “Fars Fede Ferie”-stjerne er nemlig tjekket ind på afvænningsklinikken Hazelden Addiction Treatment Center i Minnesota, skriver TMZ.

En repræsentant for komikeren har bekræftet, at Chevy Chase kæmper med at få bugt på sine alkoholproblemer og derfor er tjekket ind på afvænningsklinikken.

Det er dog ikke første gang, at stjernekomikeren har haft problemer med alkohol. I 1980’erne var han også på afvænning, og i 1995 fik han en dom for spirituskørsel i Beverly Hills.

Dårlig timing

Turen på afvænning kommer på et rigtig dårligt tidspunkt for Chevy Chase, der har gang i flere filmindspilninger i øjeblikket. Det gælder filmene “Dog Years” og “The Christmas Apprentice”.

Derudover skal Chevy Chase sammen med Beverly D’Angelo, som spillede sammen med ham i “Fars Fede Ferie”-filmene, være med i en ny sjov tv-serie.

Chevy Chase forlader Community serien

Så sent som sidste år udkom der en ny film i “Fars Fede Ferie”-serien – “Fars Sygt Fede Bilferie”. Her spillede den aldrende Chevy Chase endnu engang rollen som Clark Griswold.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu