Efter stjernens tragiske død: Nu er datteren nysgerrig

mandag d. 8. maj 2017 kl: 14. 19 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Ny film om verdensstjernen Heath Ledger kommer på et godt tidspunkt, mener moderen til hans barn.

Matilda var kun to år gammel, da hendes far blev fundet død som følge af en utilsigtet overdosis af receptpligtig medicin. Nu er en ny film på vej om verdensstjernen Heath Ledgers liv, og det er et godt tidspunkt, mener Matildas mor, skuespilleren Michelle Williams.

Ifølge det australske Woman’s Day giver hun udtryk for, at datteren – der i dag er 11 år gammel – er begyndt at blive nysgerrig og opsøgende omkring, hvem hendes berømte far egentlig var.

Det siger dokumentarfilmens producer, Matt Amato, i hvert fald ifølge britiske Daily Mail.

Heath Ledgers eks: Min datter mangler sin far

– Vi bør gøre noget nu. Matilda er blevet nysgerrig, fortalte Matt det australske blad, at Michelle Williams skal have sagt.

Filmen får titlen I Am Heath Ledger og bliver tirsdag lokal tid vist første gang på det store lærred i Ledgers hjemby Perth i Australien, hvor efter den får en bredere udgivelse.

Væk fra rampelyset

Ledger døde i 2008, og siden har Michelle Willams, der selv er kendt for blandt andet en bærende rolle i serien Dawson’s Creek, gjort alt i sin magt for at holde datteren Matilda ude af rampelyset.

Omkring den unge skuespiller Ledgers død blev der diskuteret og spekuleret meget i, om der var tale om selvmord, fordi skuespillerens humør åbenbar var i bund. Den teori er siden blevet afvist, og i den kommende film vil der også tegne sig et billede af en glad mand.

Far om Heath Ledgers død: Kun hans egen skyld

– Mod slutningen af sit liv var han så absolut glad og positiv. Han havde gang i så meget, der gjorde ham stolt, siger instruktør Derik Murray til Herald Sun.

Forhåbentlig får 11-årige Matilda svar på nogle af sine spørgsmål.

Del din kommentar

Forsiden lige nu