Stjernepar afslører: Det skal barnet hedde

fredag d. 3. oktober 2014 kl: 8. 03 Af: Ritzau Fokus
 
Skuespillerparret Ashton Kutcher og Mila Kunis er lykkelige over at være blevet en familie. Samtidig beder de dog om fred fra presssen.

Skuespillerparret Ashton Kutcher og Mila Kunis er lykkelige over at være blevet en familie. Samtidig beder de dog om fred fra presssen. Foto: Danny Moloshok/AP

Skuespillerparret Ashton Kutcher og Mila Kunis afslører deres nyfødte babypiges navn og laver desuden en gætteleg.

Wyatt Isabelle Kutcher.

Det er navnet på den nyfødte pige, som skuespillerparret Ashton Kutcher og Mila Kunis for nylig er blevet forældre til. Det afslører Kutcher på sin hjemmeside aplus.com.

Han var "kuvøseguf" for superhotte Demi Moore - i dag fylder han selv 40 år

– Mila og jeg vil gerne byde Wyatt Isabelle Kutcher velkommen til verden. Må dit liv blive fyldt med undren, kærlighed, latter, sundhed, lykke, nysgerrighed og privatliv, skriver Kutcher.

I samme ombæring lægger han desuden op til en lille gættekonkurrence. Kutcher har nemlig lagt otte billeder op: Seks af dem er billeder af babyer, mens de to andre er fotos af dyr.

– Kan I gætte, hvilken én der er vores, eller betyder det virkelig noget? Alle babyer er søde, skriver han videre.

Der er dog grænser for, hvor meget opmærksomhed parret vil have omkring den lille ny. På Facebook appellerer Kutcher således til, at den nybagte familie også får lidt privatliv.

– Her er jeres første billede af babyen. Så nu kan helikopteren, der svæver hen over vores hus, godt stoppe. Der er en sovende baby indenfor. Og hun er super sød, skriver han.

Hollywood-par afslører: Det skal vores baby hedde

31-årige Mila Kunis og 36-årige Ashton Kutcher spillede sammen i tv-serien “That ’70s Show”, der blev sendt fra 1998-2006. Det var dog først i 2012, at Kunis og Kutcher begyndte at danne par. I februar 2014 blev de forlovet, og i maj bekræftede parret, at de ventede deres første barn.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu