Stjernepar venter første barn efter lang kamp

tirsdag d. 13. oktober 2015 kl: 9. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Det har været lidt af en kamp for John Legend og Chrissy Teigen, der har besøgt flere fertilitetslæger, men nu venter paret endelig deres første barn.

Det har været lidt af en kamp for John Legend og Chrissy Teigen, der har besøgt flere fertilitetslæger, men nu venter paret endelig deres første barn. Foto: American Foto Featues/colourpress.com/COLOURPRESS.COM

Sangeren John Legend og modellen Chrissy Teigen skal være forældre.

Det er nogle gode gener sangeren John Legend og supermodellen Chrissy Teigen er blevet givet. Og nu kan stjerneparret efter længere tids forsøg give de gode gener videre til deres første barn. Det afslører Chrissy Teigen på Instagram.

– John og jeg er så glade for at kunne afsløre, at vi er gravide, skriver den 29-årige model til et billede af det glade par.

Sej kamp

Samtidig afslører “Sports Illustrated”-modellen, at det har været en sej kamp for det populære par.

– Som mange af jer ved, har vi prøvet at få et barn længe nu. Det har ikke været været let, men vi blev ved med at prøve, for vi kan ikke vente med at få vores første barn og danne vores familie, skriver supermodellen, som blev gift med “All of Me”-sangeren John Legend i 2013.

Åbne om lang proces

Parret har været meget åbne om den lange proces for at undfange deres første barn, og Chrissy Teigen har tidligere fortalt, at de også har været til flere fertilitetslæger for at få hjælp.

– Vi ville gerne have haft børn for 5-6 år siden, hvis det var sket. Men hold da op, det har været en lang proces, fortalte supermodellen, som har delt “Sports Illustrated”-forsiden med danske Nina Agdal, ifølge E! News.

Verdenskendt sanger: -Jeg kæmpede for at blive far

– Vi er så glade for, at det endelig sker. Jeg ser frem til alt mave-gramseriet, skriver Chrissy Teigen på Instagram.

Popstjerne tager på familieferie under tour: Lejer ekstravagante huse

Se billedet her:

John and I are so happy to announce that we are pregnant 🙂 As many of you know, we've been trying to have a baby for a while now. It hasn't been easy, but we kept trying because we can't wait to bring our first child into the world and grow our family. We're so excited that it's finally happening. Thank you for all your love and well wishes. I look forward to all the belly touching! Xx

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


/

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu