Stjernerapper om Russell Crowe-tumult: Her er sandheden

lørdag d. 22. oktober 2016 kl: 18. 17 Af: Ritzau Fokus
Azealia Banks, Roskilde Festival
I følge Banks var det Crowe, der startede balladen. Foto: Katrine Emilie Andersen/Scanpix (Arkivfoto)

Filmstjernen og Azealia Banks røg i totterne på hinanden. Nu taler deres fælles ven ud om balladen.

En hyggelig middag endte i tumult, ballade og drama, da Russell Crowe kylede den fremadstormende rapkomet Azealia Banks ud af selskabet i weekenden.

Lørdag havde Hollywood-stjernen inviteret en flok venner til middag i sin suite på et hotel i Beverly Hills. Blandt de eksklusivt indbudte var Wu-Tang Clan-rapperen RZA, som Crowe spillede over for i filmen “American Gangster” fra 2007.

RZA havde inviteret rapkollegaen Azealia Banks med som date til middagen, da han har hyret hende til en ny film.

Ifølge flere medier – blandt andet The Mirror – kaldte Banks den Oscar-vindende “Gladiator”-stjerne og en anden person for “kedelige hvide mænd” og brokkede sig desuden over musikvalget.

Da en gæst bad hende om at dæmpe sig, truede hun angiveligt med at skære halsen over på vedkommende, så det lignede “et blodbad fra en Tarantino-film”.

Men ifølge Banks var det Crowe, der startede balladen og ekskortede hende hårdhændet ud til hotellets sikkerhedspersonale med kvælertag og et nedsættende ord om hendes hudfarve.

Hollywood-stjerne undskylder falsk forlovelse

Siden er beskyldningerne fløjet frem og tilbage fra særligt Azealia Banks af, men nu tager RZA kraftigt afstand til sin veninde i en erklæring delt på Facebook og støtter Russell Crowes udlægning af palaveren.

– Banks fornærmede halvdelen af selskabet, og jeg blev flov, fordi hun var min ledsager. Verbale overfusninger kan tolereres, men Azealia truede en pige med at skære hende i ansigtet, greb ud efter et glas og ville fysisk angribe hende med det uden nogen logisk grund.

– Russell blokerede angrebet og smed hende ud, skriver RZA, der beskriver Banks som højrystet, modbydelig og utilregnelig og understreger, han ikke hørte Crowe tale nedsættende om hendes hudfarve.

Azealia Banks: Håndgemæng med Russell Crowe

Ifølge TMZ har Azealia Banks nu politianmeldt Crowe.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu