Stjernerne fejrede dansk super-instruktørs nye film

tirsdag d. 16. januar 2018 kl: 21. 26 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Sir Ben Kingsley var det absolut mest prominente navn på den røde løber, da Per Flys "Dobbeltspil" havde gallapremiere tirsdag den 16. januar. Også Belçim Bilgin og Theo James var i København i samme anledning.

Der var “run” på den røde løber tirsdag aften, da Imperial lagde gulv til gallapremieren på “Dobbeltspil”.

Filmen – der uden for landets grænser hedder “Backstabbing for Beginners” – er instrueret af Per Fly, der tidligere har stået bag film som “Bænken”, “Arven” og “Drabet”.

Den danske instruktørs nye film er hans første Hollywood-produktion.

Per Flys nye spændingsfilm får ikke pulsen op hos anmeldere

Det har taget fem år at nå hertil – og det har krævet utallige flyrejser mellem Europa og Nordamerika, har Per Fly tidligere fortalt.

En ægte “sir” var mødt op i hovedstaden

Med til en enorm Hollywood-produktion hører naturligvis også store kendte skuespillere – og heller ikke her er der sparet.

Blandt de øverste på filmplakaten er så kendte navne som Jacqueline Bisset, Theo James, Belçim Bilgin og ikke mindst Oscar-vinderen Ben Kingsley.

De tre sidstnævnte havde taget turen til København, for at være med til den særlige premiere.

Her var også en lang række kendis-personer inviteret med.

Kæmper for en bedre verden

Per Flys ”Dobbeltspil” er en politisk thriller baseret på den sande historie om 24-årige danske Michael, der får sit ønskejob i FNs Humanitære hjælpeprogram Oil for Food.

Michael har taget jobbet i FN for at kæmpe for en bedre verden, men det bliver et chok for ham, da hans karismatiske chef, Pasha, flytter ham fra de trygge kontorer på First Avenue i New York til de kaotiske tilstande i Bagdad.

Her går det op for ham, at der svindles med milliarder, og at korruptionen rækker helt ind i de inderste cirkler.

Tvinges til at vælge side

Danskeren kastes ud i en magtkamp mellem kyniske diplomater og grådige lobbyisters ønsker om at tjene penge på Iraks olie.

Michael tvinges til at vælge, om han vil lukke øjnene for løgnen eller om han vil afsløre alt.

Per Fly i Hollywood-debut: - Jeg måtte træde i karakter

Velvidende at hvis han whistleblower, risikerer han ikke kun sit livs karriere, men også at miste den kvinde, han har forelsket sig i, og måske endda sit eget liv.

Kilde: Filmcompagniet

Del din kommentar

Forsiden lige nu