Stjernerne hjælper…

onsdag d. 19. september 2001 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Robert De Niro er én af de mange der lige nu hjælper til hvor han kan i New York. Sammen med sin partner, Jane Rosenthal og Don Pintabona er de gået i gang med at dele mad ud til alle dem der hjælper i New York.

Kathleen Turner hjælper i disse dage på New York hospital med at dele mad ud og har i store dele af tragedien stået for kommandoen over de mange frivillige på og omkring hospitalets område.

Drew Barrymore har givet et meget stort økonomisk beløb til The ASPCA Animal Disaster Relief Fund. Hun har altid været kendt for at være dyreven og var solgt da en lille hund kom og smed sig foran hendes hus. Den ville ikke fjerne sig før hun lukkede den ind. De har været sammen siden da.

Dansk TV-ansigt sætter millionhybel til salg Benny Andersen er død

Michael Jackson er gået i gang med at en opdateret version af We Are The World sangen. Alt overskudet går naturligvis til alle de mange der er ramt af tragedien.

Courtney Love har pumpet penge i aktierne. Hun er gudskelov ikke blevet fanget af panikken og startede med at købe aktier fra morgenstunden. Hun har ligeledes givet 1.6 million kroner til forretningsfolk.

Del din kommentar

Forsiden lige nu