Stjernernes dufte

tirsdag d. 19. oktober 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Flere og flere store stjerner indtager parfumens store verden. Nicole Kidman, Celine Dion, Jennifer Lopez og Scarlett Johansson er med på listen af stjerner der har fået deres navn på en parfumeflaske og sidste nye skud på stammen er Britney Spears.

Nicole Kidman er blevet Chanel No 5’s nye ansigt, da Karl Lagerfeld mener, at hun er billedet af den moderne kvinde. Hjulpet på vej af Baz Lurhman, der lavede Moulin Rouge, skal Kidman sælge den klassiske og eksklusive duft. For nyligt skrev Scarlett Johansson under på en kontrakt med Calvin Klein, der ville have hende på grund af hendes talent og friskhed.

Jane Aamund sænker prisen på sin udsigts-villa

Jennifer Lopez er gået i Elizabeth Taylors fodspor, og har lavet sin egen duft, dog med mere held end Taylor. Liv Tyler har underskrevet kontrakt med Givenchy, mens Kristin Davis fra Sex And The City er blevet Maybellines nye ansigt. Britney Spears har underskrevet aftale med Elizabeth Arden, hvor hun skal være ansigtet for duften Curious, som hun selv har været med til at sætte sit præg på både med duften og designet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu