Stjernesanger: Skandaler gør Bieber bedre

lørdag d. 15. november 2014 kl: 16. 15 Af: Ritzau Fokus
 

Justin Biebers mentor Usher mener ikke, at canadierens skandaler gør noget dårligt for hans karriere.

Justin Biebers mentor Usher mener ikke, at canadierens skandaler gør noget dårligt for hans karriere. Foto: Owen Sweeney/OWEN SWEENEY/INVISION/AP

Usher mener, at de utallige skandaler, Justin Bieber har været hovedperson i, kun gør den canadiske popdreng til en bedre musiker.

Seernes darling sendt ud af bagedysten

Det er nok de færreste, der tror på, at spirituskørsel, vandalisme og anholdelser gør noget godt for en musikers karriere.

Ikke desto mindre tror den 36-årige sanger Usher på, at Justin Biebers utallige skandaler gør ham til en bedre musiker.

Det skriver The Guardian.

– Enhver kunstner har fejl og mangler i deres liv og deres karriere. Hvis du vil opnå noget i dit liv, er du også nødt til at opleve hårde tider, og jeg tror, at historien om Justin Bieber kun lige er begyndt. Vi har ikke set det fulde udbytte af hans talent, siger den amerikanske sanger.

Og på trods af den unge canadiers mange ukloge beslutninger mener Usher stadig, at Bieber er en vigtig og relevant kunstner.

– Hans skandaler tilfører dybde og inspiration, og de giver virkelig hans karriere substans, siger “You Make Me Wanna”-hitmageren.

Usher fungerer som en slags mentor for Justin Bieber, og han kan godt være hård mod canadieren, når der er brug for det.

– Jeg krammer og kysser ham, når han fortjener det, og jeg slår ham hårdt i brystkassen, når han fortjener det, udtalte Usher således til Daily Mail i oktober.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu