Ups: Stjerneskuespiller vågnede op bag tremmer

torsdag d. 5. september 2013 kl: 8. 16 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespilleren Mark Wahlberg var lidt af en rod som helt ung. Men en tur bag tremmer som 16-årig vækkede ham. Foto: Scanpix, Reuters, FINBARR O'REILLY free

Filmstjerne gik amok i racistisk overfald

Skuespilleren Mark Wahlberg var lidt af en rod som helt ung. Men en tur bag tremmer som 16-årig vækkede ham.

Nogle gange skal der ske noget drastisk, for at man opdager, at man er på vej ud af en forkert tangent.

Det var lige præcis det, den amerikanske skuespiller og tidligere undertøjsmodel og rapper Mark Wahlberg oplevede, da han som 16-årig blev sat i fængsel i 45 dage for at have overfaldet en vietnameser. Heldig var han dog, for dommen lød på to år.

– Da jeg røg i fængsel, var det lidt af en øjenåbner. I løbet af mit liv har jeg kendt mange ufine karakterer. Jeg begik også en masse fejl i løbet af mit eget liv, men heldigvis var jeg i stand til at lære af dem, siger Wahlberg til mandebladet Nuts.

Den 42-årige har også lært af familien, der om nogen har sørget for at holde ham helt væk fra de stimulanser og det vilde liv, han levede som ung, hvor han som 13-årig begyndte at misbruge kokain og andre stoffer.

Mark Wahlberg giver omstridt filmløn til fond

– Nu, hvor jeg har en fantastisk familie, har jeg så meget desto mere grund til at blive på den rette sti, siger han.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu