Stolt Anders Lindegaard viser søn frem på Facebook

tirsdag d. 30. april 2013 kl: 12. 09 Af: Kendte.dk NY
 
Bedårende Julian titter frem på de sociale medier

Bedårende Julian titter frem på de sociale medier. Foto: Facebook

 

Selvom det desværre ikke bliver til meget spilletid i den traditionsrige engelske fodboldklub Manchester United for den danske målmand Anders Lindegaard, så er der dog masser af lyspunkter i hans liv.

Sammen med sin gudesmukke modelkæreste Missé har parret det sidste stykke tid rundhåndet delt ud af deres private billeder på diverse sociale medier som Facebook og Twitter.

Hovedpersonen i denne strøm af billeder er naturligvis de nybagte forældres charmerende søn Julian, som de bare ikke kan lade være med at dele med hele verden. Hvilket jo er forståeligt nok.

Ægteskabet slut for model og målmand

 

Et udpluk af de mange billeder parret ligger ud af sig selv og den lille ny. Foto: Facebook

Et udpluk af de mange billeder parret ligger ud af sig selv og lille Julian. Foto: Facebook

 

Hænderne rigtig skruet på

Den manglende spilletid i den røde klubtrøje har også enkelte fordele for Anders Lindegaard. Det er nemlig ikke kun på banen med bolden han er ferm på fingrene. Han elsker at lave mad og får meget tid til at gå med at være kreativ i køkkenet hjemme hos den lille kernefamilie.

Kendt fodboldfrue er klar til reality

– Mad er for mig meditation. Det er en måde, jeg slapper fuldstændig af på og får tankerne væk fra hverdagens stress og jag. At komme hjem fra træning, køre ud og handle og gå rundt i køkkenet i timevis er noget af det bedste, jeg ved. Gerne med andre, men helst alene, afslører Anders Lindegaard på sin blog.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu