Stolt Szhirley sender sønnen i skole

onsdag d. 3. august 2016 kl: 9. 50 Af: Ritzau Fokus
Szhirley
Szhirleys førstefødte søn, Elton, starter i skole i næste uge. Foto: Emil Hougaard/Scanpix (Arkivfoto)

Sangerinden Szhirley sender sin førstefødte søn, Elton, i skole i næste uge.

De små vokser op så hurtigt. Det må sangerinden Szhirley også sande, nu hvor hendes førstefødte søn, Elton, starter i skole i næste uge.

– Tænk, at det kun er 10 minutter siden, at jeg fødte ham her, og nu står han pludselig der med skoletaske på ryggen, klar til skolestart i næste uge. Tiden flyver, det er jo for sindssygt! skriver den stolte mor på sin Instagram-profil, hvor hun deler et billede af drengen.

Danske kendiskvinder strålede til modefest

Selv om den ældste søn allerede har en fod uden for døren, er der dog stadig en lille fyr at pusle om derhjemme.

Szhirley har sammen med produceren Mads Møller foruden sønnen Elton, der blev født den 1. maj 2010, også Norton Bille, der kun er to år gammel.

Men når han er klar til selv at tage store sko på og vandre ud i verden, bliver det stille hjemme ved Szhirley. Det spåede hun selv i december.

– Jeg tror ikke, der kommer en tredje. Hvis man havde en til at klare praktikken, så var der måske noget andet, men der er bare vasketøj og rengøring hver dag, sagde Szhirley dengang til Billed-Bladet.

Danske sangstjerner forener familier på forlystelsestur

Se opslaget her:

Tænk at det kun er 10 min. siden at jeg fødte ham her #EltonRM 💙 og nu står han pludselig der med skoletaske på ryggen, klar til første dag i KKFO'en, og skolestart i næste uge. Tiden flyver, det er jo for sindssygt! #storeDreng #NyeTider

A photo posted by Szhirley (@szhirleys) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu