Stor verdenspremiere

tirsdag d. 2. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Lord Of The Rings – The Return Of The King havde i dag verdenspremiere i New Zealand i Wellington. Det hele startede med, at Peter Jackson, der er filmenes instruktør, blev kørt 5 km gennem byen, omringet af skuespillere der var klædt ud, og sorte heste, nøjagtig som i filmene. Byen var fyldt med fans fra overalt i verden, da Jackson og skuespillerne gjorde deres entré op ad den 470 meter lange røde løber. Det siges, at man ventede 100.000 fans, men at der mødte 125.000 eller flere op. Det tog Peter Jackson, Elijah Wood, Orlando Bloom, Sir Ian McKellen, Viggo Mortensen og den smukke Liv Tyler omkring 2 timer at komme gennem byen. "Dette er med garanti den bedste dag og den mest sindssyge dag i hele mit liv" udtaler Orlando Bloom.

J.R.R. Tolkien er atter blevet en elsket og berømt person for sine tre bøger om den unge hobit Frodo og ringen. Han har selv opfundet personerne, og sproget de forskellige taler. The Return Of The King skrev han i 40'erne, og den blev udgivet i 1955. En elsket historie der har overlevet og vil overleve i mange generationer.

Stjerne fra kendt tv-serie er død

Om filmen bliver der sagt, at den er fantastisk. Den indeholder enormt store slagscener, man aldrig har set mage til før. Den er smuk, storslået og spiller meget på følelserne. Det var en stressende dag for Jackson, da han endnu ikke havde set den færdige udgave af The Return Of The King. Dette hænger sammen med, at filmen kun blev færdig for en uge siden. Jackson bekræfter Elijah Woods udtalelse om, at han måske vil lave en filmatisering af The Hobbit. Dog udtaler han, at det tidligst vil blive om to år, da han snart skal igang med King Kong projektet, desuden er han endu ikke færdig med at forhandle om rettighederne til bogen med Tolkien familien.

The Return Of The King har premiere i resten af verden d. 17 december.

Del din kommentar

Forsiden lige nu