Storcharmør køber kongepyton til sin søn

søndag d. 30. juni 2013 kl: 8. 09 Af: Ritzau Fokus
 

 Foto: AP / POLFOTO

Fortidens flødedreng: Fans forventer stadig bar mave

“Mysterious Girl”-hitmageren Peter Andre har foræret en kæmpe kongepyton til sin blot otteårige søn.

Den engelsk-australske sanger Peter Andre fik pigerne til at skrige af fryd tilbage i 1990’erne, hvor han blandt andet storhittede med sommerballaden “Mysterious Girl”.

Men pigernes ville nok nærmere skrige af frygt, hvis de så den gave, sangeren netop har købt til en lille søn.

Otteårige Junior har nemlig fået en stor pytonslange i fødselsdagsgave.

– Som nævnt i min klumme i sidste uge ønskede Junior sig en slange til sin fødselsdag, og jeg har nu givet ham en, siger Peter Andre, der også har børnene Princess og Harvey med sin ekskone Katie Price.

– Det er en kongepyton, som er sikker at holde som kæledyr. Vores hus kommer til at være som en ren zoologisk have, for Princess ønsker sig et pindsvin til sin fødselsdag, og jeg køber nogle løvfrøer til Harvey, fordi de er hans yndlingsdyr, fortsætter han.

Og fødselsdage er åbenbart noget, den tidligere pigebedårer går meget op i. Han fortæller, at han i øjeblikket også er i gang med at planlægge sin brors 50-års fødselsdag, som skal holdes i Peter Andres hus i Dormansland i Surrey, England, med liveband og grillfest.

Se videoen fra sangcrooners bryllup

Familiemanden Andre blev for nylig spottet på Cypern, hvor han holdt ferie med Princess og Junior, mens sangerens kæreste, Emily MacDonagh, var blevet hjemme for at forberede sig til en kommende eksamen på medicinstudiet.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu