Store Harry Potter

mandag d. 14. juni 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Harry Potter er ved at blive ældre, og det kunne man tydeligt se i den nye film om Harry Potter og Hogwarts School Of Witchcraft And Wizardry. Både Ron og Hermione er også blevet ældre, men det er ikke noget der har nogen som helst videre betydning for hvor god filmen er. Man bliver fanget af filmen fra starten af, hvor man får sig et godt grin, og herefter tager spændingen ellers fart.

Den handler om en fange fra Azkaban der tilsyneladende er ude efter Harry, og derfor prøver alle at beskytte ham. Filmen er utrolig spændende, og kan ses både af børn og voksne. Der har været tale om nogle stærke scener i filmen, der måske godt kunne skræmme mindre børn, men den er ikke mere uhyggelig end hverken The Philosopher’s Stone eller The Chamber Of Secrets.

Kendt skuespiller mor for første gang

Lys og kameraføring er helt i top, og man tænker bestemt ikke på, hvor meget af det der er computeranimeret. The Prisoner Of Azkaban er bedre end de to første, og derfor venter man spændt på at se, om den fjerde film kan leve op til de høje krav der stilles til filmene om Harry Potter. Det kan roligt siges, at det ville være en stor fejltagelse at udskifte Harry, Ron og Hermione med andre skuespillere.

Aretha Franklin begraves i sin hjemby 31. august

Filmen får fem stjerner ud af fem mulige.

*****

Del din kommentar

Forsiden lige nu