Storhittende rapper gæster Det Hvide Hus

tirsdag d. 5. juli 2016 kl: 17. 36 Af: Ritzau Fokus
Kendrick Lamar skal mandag aften optræde i Det Hvide Hus i anledningen af den amerikanske uafhængighedsdag.
Kendrick Lamar skal mandag aften optræde i Det Hvide Hus i anledningen af den amerikanske uafhængighedsdag. Foto: Charles Sykes/CHARLES SYKES/INVISION/AP

Rapperen Kendrick Lamar og r&b-sangerinden Janelle Monáe skal mandag optræde for præsident Barack Obama i anledningen af uafhængighedsdagen.

Den prisvindende rapper Kendrick Lamar og sangerinden Janelle Monáe indtager mandag aften Det Hvide Hus, hvor de skal optræde for selveste præsident Barack Obama, når amerikanerne fejrer uafhængighedsdagen.

Kendrick Lamar skuffer anmeldere på Smukfest

Det skriver mediet Entertainment Weekly.

– Der vil også være en optræden mandag aften af Kansas City-indbyggerne Janelle Monaé og Kendrick Lamar, lyder det fra Det Hvide Hus’ pressemedarbejder Josh Earnest, der dog ikke oplyste hvilke sange, de to populære musikere skal spille.

Præsident Barack Obama har tidligere været ude offentligt og erklære, at hans yndlingsnummer er “How Much a Dollar Cost” af netop Kendrick Lamar.

Det bliver dog ikke første gang, at de to musikere optræder i præsidentens bolig, skriver Entertainment Weekly. For nyligt har Janelle Monáe indspillet en sang med præsidentfruen, Michelle Obama, for organisationen Let Girls Learn.

Rapper modtager fornem pris og skriver historie

Udover aftenens koncert i Det Hvide Hus bliver der også afholdt en stor fremvisning af fyrværkeri, som præsidentboligens personale og familier vil overvære, lyder det i pressemeddelelsen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu