Stort galleri: Grøn Koncert i bagende varme

torsdag d. 21. juli 2016 kl: 20. 08 Af: Elo Christoffersen

Grøn Koncert blev i flot solskinsvejr skudt i gang i Kolding. Se billederne her.

Vejrguderne er med Grøn Koncert ved årets premiere i Kolding. Sol fra en skyfri himmel og temperaturer, der balancerer op mod mindst 27 grader satte for alvor gang i folkefesten.

Lågsus feat. Citybois og Emil Stabil åbnede showet – og især da Citybois kom på scenen blev der skreget højt fra piger på tilskuerpladsen, der netop havde ventet på at se Citybois.

Jacob Haugaard: -Dem glæder jeg mig mest til på Grøn

Shaka Loveless fik også publikum med på fællessang med blandt andet nummeret “Tomgang”. Desuden fik han i løbet af koncerten besøg af Rasmus Walter.

Stine Bramsen var i topform, da hun gik på scenen ved 15-tiden. Hun havde Nabiha med som gæst på scenen. Så der var naturligvis både hits fra Stine Bramsen og Nabiha,

Mads Langer gav blandt andet hittet “Elephant” og så var den unge Nina fra Kolding heldig at komme på scenen og synge sammen med Mads Langer. Sangeren har nemlig i en konkurrence udvalgt personer, som i løbet Grøn Koncert turnéen kommer med Mads langer på scenen.

De Eneste To havde Love Shop med som gæsteoptræden. Og ved 18-tiden blev det så Nik & Jays tur til at indtage scenen til stor begejstring for de mange publikummer. Herefter underholdt Suspekt.

Rutineret popstjerne og ung sangerinde deler Grøn-scenen

D-A-D slutter aftenen af på den første af i alt otte grønne koncerter, der slutter i København 31. juli.

Se den store billedserie øverst i artiklen…

Del din kommentar

Forsiden lige nu