Streisand aflyser koncert

mandag d. 28. maj 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den 15. juni skulle legendariske Barbra Streisand have indledt sin Europaturné med en koncert på det olympiske stadion i Rom, men der har været så mange problemer med prouduktionen af showet, at det nu er blevet aflyst. Det er i hvert fald den forklaring, koncertpromoteren har givet.

Mary strålede i flot outfit

En talsmand for promoteren afviser således blankt, at aflysningen skulle have noget at gøre med de protester, en række forbrugerorganisationer på det seneste er kommet med over de høje billetpriser.

Billetterne koster mellem 100 og 600 pund, og det er alt for meget, synes forbrugerorganisationerne, der har opfordret både bystyret og den olympiske kometé til at forbyde Streisand at bruge stadion. Det kan nemlig godt lade sig gøre, efter som stadion er offentlig ejendom og derfor ikke kan bruges til "amoralske forretninger, der er en skamplet på et civiliseret samfund," som det hedder i en udtalelse fra forbrugerorganisationerne. Og det er der altså efter deres mening tale om her, fordi billetpriserne er så uforskammet høje.

Del din kommentar

Forsiden lige nu