Strid om liget

torsdag d. 15. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

En dommer i Florida har givet ordre til, at der skal tages endnu flere DNA-prøver fra afdøde Anna Nicole Smith, inden begravelsen af modellen og TV-stjernen kan finde sted, så der kan godt gå nogen tid endnu, før hun føres til sit sidste hvilested.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Seneste bizarre udvikling i sagen om, hvem der er far til datteren Dannielynn Hope er, at Larry Birkheads advokater siger, at der er brug for prøver, der direkte påviser, at Anna Nicole er mor til den lille pige. Birkhead frygter nemlig angiveligt, at nogen skulle få den tanke at bytte Dannielynn ud med et andet barn, velsagtens for at kunne få fingre i den anselige arv efter Anna Nicole.

Imens strides hele tre parter om, hvem der skal have modellens lig udleveret og have lov at begrave Anna Nicole. Både Larry Birkhead, advokaten Howard K. Stern og Anna Nicoles mor gør nemlig krav på den afdøde model, og dermed retten til at forestå begravelsen. Dommeren i sagen tager al virakken med knusende ro og har meddelt de stridende parter, at det altså godt kan komme til at tage sin tid, inden der falder en afgørelse i den sag. Han har nemlig tænkt sig at afholde nøjagtig så mange høringer om sagen, som der efter hans mening er brug for, for at træffe den rigtige afgørelse. Så må sagens parter bare væbne sig med tålmodighed i den tid, det tager!

Del din kommentar

Forsiden lige nu