Tv: Her er den nye lørdags-underholdning

lørdag d. 26. august 2017 kl: 7. 00 Af: Elo Christoffersen
studie 5
Studie 5 er Kanal 5s første satsning på lørdagsunderholdning. Foto: Discovery Networks Danmark.

Brian Lykke springer ud som vært i Kanal 5s første lørdagsunderholdning.

Kanal 5 garanterer de næste otte lørdage at sætte gang i både hofter og lattermuskler, når drengene mod pigerne dyster i alt fra videospoofs, drive-by-singing og playback battles, i det nye underholdningsshow ’Studie 5’.

Brian Lykke vært på nyt show

Der er garanti for masser af grin og godt humør, når Danmarks førende entertainere battler sig gennem de største numre fra både internationale og danske kunstnere.

Brian Lykke springer ud som vært

Og så er det programmet, hvor komiker Brian Lykke springer ud som vært:

– Det er en stor oplevelse at være vært for første gang, og en udfordring jeg længe har haft lyst til at prøve kræfter med. Musikken har altid fyldt meget i mit liv, og da jeg også har en mani med at prøve mig selv af i alle mulige genrer, var værtsrollen i ‘Studie 5’ jo helt oplagt. Jeg er sikker på, at vi har skabt en fest, hvor folk bliver hængende, siger Brian Lykke i en pressemeddelelse.

Dyster mod hinanden

I hvert program skal to hold kendisser dyste mod hinanden i den klassiske ”pigerne mod drengene”-opstilling.

Holdkaptajnen for pigerne er hver uge skuespiller Stephania Potalivo, mens komiker og skuespiller Jonas Schmidt styrer drengene.

De medvirkende er en blanding af kendte musikere, skuespillere, entertainere og komikere, der alle synger, danser og mimer sig gennem en række runder, hvor musikken altid er i centrum.

Kanal 5 løfter sløret for ny stor premiere

I lørdagens premiereprogram på ‘Studie 5’ flankeres holdkaptajn Jonas Schmidt af komikeren Geo og musikeren Thomas Buttenschøn, mens Stephania Potalivo stiller hold med skuespiller Camilla Bendix og musiker Stine Hjelm.

‘Studie 5’ har premiere lørdag klokken 21 på Kanal 5.

Del din kommentar

Forsiden lige nu