Succesfuld TV-serie blænder op for sidste sæson: Derfor er det slut

mandag d. 16. januar 2017 kl: 11. 43 Af: Ritzau Fokus
160117 - sjit happens
Tv-serien Sjit Happens starter sin sidste sæson 30. januar. Arkivfoto.

Femte sæson af den populære tv-serie Sjit Happens bliver den sidste.

Den populære Zulu-serie Sjit Happens blænder mandag den 30. januar op for sin femte og allersidste sæson. Det oplyser TV2 til Ritzau Fokus.

– Jeg vil ikke sige, det er vemodigt, for det er naturligt, at man stopper på et tidspunkt, siger komikeren Nikolaj Stokholm, der spiller Øland i serien.

– Men jeg er meget stolt over at have lavet fem sæsoner af serien. Og jeg er også stolt over den måde, vi slutter serien på, siger han.

Succesfuld serie om ung kærlighed får endnu en sæson

Direkte indflydelse fra fans

Sjit Happens har særligt skilt sig ud fra andre tv-serier ved aktivt at inddrage seerne. Fans har kunnet komme med input til handlingen og replikker samt haft mulighed for at være statister eller kunne få møbler ind i lejligheden, hvor serien bliver optaget.

– Det er os (holdet bag, red.), der skal stoppe med at lave serien, for vores fans vil jo aldrig stoppe. Og vi må stoppe, når der ikke er mere at malke. Så vi stopper til dels også på grund af kærlighed til vores fans, siger Nikolaj Stokholm.

Specialafsnit

Som optakt til den sidste sæson vil seerne få muligheden for at være inde i hovederne på karaktererne Ane, Olau, Emil, Mads, Øland og Katrine.

Zulu har nemlig produceret et miniafsnit med 360-graders kamera, som fortæller den samme historie ud fra alle seks karakterers synspunkt. Seerne vil – med deres mobiltelefon – kunne følge karakterernes synsvinkel i 360 grader.

Dette miniafsnit vil fra 17. januar ligge på Sjit Happens Facebookside som optakt til premieren på femte sæson.

Gustav Giese: -Det er et større sats at vise følsomhed/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu