Supermodel afslører: Jeg blev mobbet

mandag d. 16. maj 2016 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus

Gisele Bündchen fortæller i et nyt interview, hvordan hun blev mobbet med sit udseende, da hun var barn.

Supermodellen Gisele Bündchen blev mobbet med sit udseende, da hun var barn.

Supermodellen Gisele Bündchen blev mobbet med sit udseende, da hun var barn. Foto: Andre Penner/AP

Den verdenskendte brasilianske supermodel Gisele Bündchen er kendt for sit smukke ydre, der gennem hendes karriere også har medvirket til, at hendes ansigt har været at finde på over 600 forskellige magasinforsider.

Supermodellen er dog ikke altid blevet anerkendt for at have lange ben og en slank figur.

Modeller for millioner: Her er de 10 smukkeste kvinder i verden

I et interview med det amerikanske medie The New York Times løfter den 35-årige model sløret for, at hun gennem sin barndom blev mobbet med, hvordan hun så ud.

– Før jeg startede som model, var jeg vant til at blive mobbet, fordi jeg var høj og tynd. Og så var jeg også hele tiden rød som en peberfrugt, efter at jeg havde spillet volleyball. Så jeg troede, at mobning bare var en del af livet, siger Gisele Bündchen til The New York Times.

Siden barndommen har Gisele Bündchen dog for alvor slået fast, at hendes udseende kan bruges til langt mere end blot at være genstand for andres mobning.

Ifølge det amerikanske erhvervsmagasin Forbes er Gisele Bündchen nemlig den model, der modtager den højeste betaling for sit arbejde, hvilket også gør hende til den 16. bedst betalte kvinde i hele underholdningsbranchen.

Ny liste: Disse modeller tjener mest

Derudover er hun ligeledes optaget i rekordbogen “Guinness Book of World Records”, hvor hun rangerer som verdens rigeste supermodel.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu