Supermodel: Bekymret for datter i branchen

fredag d. 25. september 2015 kl: 20. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Cindy Crawford er særligt kendt for sin skønhedsplet ved munden og joker med, at den burde have sin egen Twitter-side.

Cindy Crawford er særligt kendt for sin skønhedsplet ved munden og joker med, at den burde have sin egen Twitter-side. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Cindy Crawford er bekymret for sin datter, fordi standarderne for modeller er så ekstreme.

Om en måned fylder den legendariske supermodel Cindy Crawford 50. Det er nu ikke noget hun bekymrer sig om, men det gør hun derimod om sin 14-årige datter, Kaia. Supermodellens datter har nemlig allerede valgt at gå i de langbenede fodspor og har blandt andet været model i det italienske Vogue og CR Fashion Book.

– I dag forventer man, at modeller er så tynde, og det er jeg bekymret for på hendes vegne. Det har aldrig været min naturlige kropsbygning, og jeg tror heller ikke, det bliver hendes. Men alligevel siger jeg til hende “Nyd kulhydraterne mens du kan!”, siger den 49-årige model i et interview med Net-a-Porters magasin “The Edit”.

Cindy Crawford har datteren Kaia Gerber sammen med sin mand, forretningsmanden Rande Gerber, som også er tidligere model. For tre uger siden fyldte Kaia Gerber 14 år.

Kloge superstjerner: Se hvem de største genier i Hollywood er

– Jeg vil ikke have, at hun skal føle, at vi konkurrerer, men jeg kan alligevel ikke lade være med at drille hende lidt og sige “Du har mit gamle hår – giv mig det tilbage!” eller “Giv mig mine ben tilbage!”, fortæller Cindy Crawford.

Den 49-årige supermodel har også været med i film og tv-serier og var i en periode vært på MTV-programmet “House of Style”. Hendes bedste råd til nye modeller er da også at lære at synge og spille skuespil, for som hun siger “det er ikke rigtig nok bare at være model længere” med reference til, at skuespillere i høj grad stjæler forsiderne på modemagasinerne.

Denne 14-årige model har det ikke fra fremmede: Ligner mor på en prik

Se Kaia Gerber som model for CR Fashion Book herunder.

Another little peek. | Photo by: @Bruce_Weber | Styling by: @CarineRoitfeld | Issue 7…Out in September | #CRFashionBook (!!!)

Et billede slået op af Kaia Gerber (@kaiagerber) den

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu