Cindy Crawford: Min mor reddede min plet

tirsdag d. 13. maj 2014 kl: 7. 27 Af: Ritzau Fokus
 

Den amerikanske topmodel Cindy Crawfords karakteristiske skønhedsplet var mobbegrund i hendes unge dage. Men mor Crawford overtalte hende til at lade pletten være.

Den amerikanske topmodel Cindy Crawfords karakteristiske skønhedsplet var mobbegrund i hendes unge dage. Men mor Crawford overtalte hende til at lade pletten være. Foto: Scanpix/AFP/Bru Garcia free

Den amerikanske topmodel Cindy Crawfords ikoniske skønhedsplet bærer en redningsvest, og det var hendes mor, der kastede den ud.

Stod det til hendes yngre selv, så var den “grimme plet” lige så meget fortid som neon-bukser og sundhedsfarligt høje technostøvler.

Kloge superstjerner: Se hvem de største genier i Hollywood er

Men takket være den amerikanske topmodel Cindy Crawfords fornuftige mor kan hele verden i dag nyde synet af modellens karakteristiske skønhedsplet på venstre kind. Det fortæller Crawford til modesiden Into the Gloss ifølge Female First.

– Hun overtalte mig til ikke at få min “grimme plet” – det kaldte min søster den – fjernet. Åbenbart var det en skønhedsplet, hvis den var på højre side, men en grim plet, hvis den var på venstre. Børnene i skolen drillede mig, så jeg havde helt klart lyst til at få den fjernet, forklarer den 48-årige model.

Men det var altså mor Crawford, der i sidste ende fik forklaret den unge og usikre datter, at skønhedspletten på alle måder var bedre end usikkerheden i et eventuelt ar.

– Nu er den så meget en del af mit ansigt, at jeg ikke tænker: “Hvordan har mit modersmærke det i dag?” Men den er det, der fik folk til at huske mig, og den fik en masse kvinder, som også selv har skønhedspletter, til at kunne identificere sig med mig, forklarer hun.

Denne 14-årige model har det ikke fra fremmede: Ligner mor på en prik

Cindy Crawford har dog ikke altid kørt et 100 procent naturlige look. Modellen er kendt for at have modtaget blandt andet de såkaldte Botox-behandlinger i årevis.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu