Supermodeller, stjerneskuespillere og kongelige: Sådan holder milliardær-arvinger bryllup

onsdag d. 28. september 2016 kl: 19. 32 Af: Louise Bennetzen
cap-antibes-hotel
Bryluppet, der kostede flere millioner, blev afholdt på det prestigefyldte femstjernet Hotel du Cap-Eden-Roc i Sydfrankrig. Foto: Google Street View

Hvad sker der når to arveringer til milliardbeløb bliver gift? Tjek billederne og se for dig selv.

Det gik ikke stille for sig, da Alberto Mugrabi og Colby Jordan blev gift i weekenden på Cap D’Antibes i Sydfrankrig. Det 33 millioner dyre bryllup bød på overdådige omgivelser, flere dages fester og en lang kendis-gæsteliste. Det skriver det anerkendte medie Daily Mail.

Alberto Mugrabi er den 46-årige søn af den israeliske industrialist og kunstsamler Jose Mugrabi. Han sagde i weekenden “ja” til den 23-årige datter af Chicago forretningsmanden John W. Jodan II, hvis bankkonto indeholder milliarder.

Bryllup kostede 33 millioner

Det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, at det var en dyr fornøjelse for parret at blive gift. Det overdådige bryllup kostede svimlende 33 millioner, og indbød 600 af parrets “nærmeste venner”.

Heidi Klum scorer meget yngre kæreste

Og det lader til at have været årets begivenhed, idet det tiltræk stribevis af kendte, samt folk fra mode-, kunst- og filmindustrien.

På gæstelisten var blandt andet skuespillerne Owen Wilson, Mary-Kate Olsen og Asley Olsen samt modellerne Karlie Kloss og Heidi Klum. Ja, brylluppet tiltrak selv kongelige, da den engelske prinsesse Beatrice også var med som Karlie Kloss’s date.

Festen blev afholdt på det smukke Hotel du Cap-Eden-Roc på Cap D’Antibes i Sydfrankrig. Parret have lejet hele hotellet, men gæsterne skulle stadig selv betale for værelserne.

Udover selve bryllupsfesten på det prestigefyldte hotel, kunne gæsterne også se frem til en velkomstmiddag på fiskerestauranten TETOU om torsdagen og øvemiddagen om fredagen.
Her ses det lykkelige par sammen under det kæmpe bryllup.

And they lived happily ever after ☄✨💥💫💖💓

A photo posted by Colby Mugrabi (@minniemuse) onDen kendte skuespiller Owen Wilson var blandt forloverne til brylluppet. På billedet ovenover ses han stående som den tredje fra højre.

Too many men, too little time 👰🏽💍 #tolby

A photo posted by Derek Blasberg (@derekblasberg) onSupermodellen Karlie Kloss sammen med sin “date” den engelske prinsesse Beatrice.

my wedding date 😘

A photo posted by Karlie Kloss (@karliekloss) on


Cougar-Klum elsker sin unge filejs

Endnu en supermodel: Heidi Klum sammen med sin kæreste Vito Schnabel.

with Don V ❤️

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu