Superstjerne afslører: Følte mig misbrugt

fredag d. 31. oktober 2014 kl: 7. 33 Af: Ritzau Fokus
 

Jennifer Lopez har ikke altid haft det lige så godt i sit privatliv, som det lader til, at hun har det på scenen.

Jennifer Lopez har ikke altid haft det lige så godt i sit privatliv, som det lader til, at hun har det på scenen. Foto: Todd Williamson/TODD WILLIAMSON/INVISION/AP

Jennifer Lopez løfter i en ny bog sløret for, at hun har følt sig misbrugt i et tidligere forhold.

Hendes musik er enormt populært, og hun tjener styrtende med penge som dommer i “American Idol”.

Aretha Franklin er ikke død - hun er heldigvis fuldstændig i levende live

Men i privaten har det ikke altid været lige nemt at være Jennifer Lopez. I sin nye bog “True Love” afslører superstjernen nemlig, at hun i et af sine tidligere forhold følte, at hun blev misbrugt af sin partner.

Det skriver PEOPLE.com.

– Jeg har aldrig fået et blåt øje eller en flækket læbe. Men jeg har følt mig misbrugt på flere andre måder. Mentalt, følelsesmæssigt og verbalt, siger den amerikanske sangerinde.

Lopez, der har været gift tre gange, kommer ikke ind på, hvilken af stjernens ekskærester, hun følte sig mentalt mishandlet af. Men hun erkender, at hun også selv bar noget af skylden.

– Når tingene ikke går, som du vil, og du ikke bliver behandlet ordentligt, er du nødt til at se indad, for det er kun din egen fejl. Du er nødt til at tage kontrollen og sætte nogle grænser. Det er kun dig selv, der kan ændre din situation, siger den 45-årige “Booty”-hitmager.

Lopez og hendes eksmand Marc Anthony, som har to seksårige tvillinger sammen, gik i 2011 fra hinanden. Men meget tyder på, at det ikke var ham, som mentalt misbrugte sin ekskone. I hvert fald siger sangerinden, at Anthony har givet hende grønt lys til at udgive bogen.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu