Superstjerne tæt på tårer over ærespris

mandag d. 18. november 2013 kl: 12. 12 Af: Ritzau Fokus
 

Angelina Jolie er kendt for sin indsats for at fremme menneskerettigheder og arbejdet med flygtninge.

Angelina Jolie er kendt for sin indsats for at fremme menneskerettigheder og arbejdet med flygtninge. Foto: Koji Sasahara AP

“Tomb Raider”-stjernen prøvede ikke græde under en prisoverrækkelse, fordi hendes søn ikke skulle blive forlegen over mor.

Efter X Factor-exit: Sådan har Vita det i dag

Angelina Jolie er kendt som den smukke og farlige Lara Croft i “Tomb Raider” og er blandt verdens bedst betalte skuespillere.

Men søndag blev det bekræftet, at selv superstjernens teenagebørn godt kan blive lidt røde i hovedet over deres mor engang imellem.

– Jeg vil ikke begynde at græde. Det lover jeg. Jeg skal nok lade være med at gøre dig forlegen, sagde Angelina Jolie til sin søn Maddox i en takketale søndag ifølge Female First.

Maddox er med sine 12 år den ældste af Angelina Jolie og Brad Pitts børn.

Jolie huskede også at takke børnenes far, Brad Pitt, og erklærede, at det hele ikke ville være muligt uden hans kærlighed og støtte.

Skuespilleren blev æret med den særlige Jean Hersholt Humanitarian Award for sit arbejde med flygtninge og menneskerettigheder.

Et arbejde, som hun giver sin afdøde mor æren for, at hun er gået ind i.

Dagens Babe er fra Down Under - men hun måtte gerne komme herop til os

– Når jeg står her i dag, betyder det, at jeg gjorde, som hun bad mig om, og hvis hun var i live i dag, ville hun være stolt af mig, så tak, sagde Jolie, som selv er mor til seks.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu