Sean Penn kan ikke fordrage filmbranchen

tirsdag d. 17. marts 2015 kl: 11. 11 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespilleren Sean Penn hader at stå på den røde løber, også selv om han er i selskab af sin skuespillerkæreste Charlize Theron her til premieren på hans seneste film “The Gunman. ” Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Ud over sin skuespillerkæreste Charlize Theron er den dobbelte Oscar-vinder Sean Penn fuldstændig ligeglad med den overfladiske filmbranche.

Til trods for, at han har udødeliggjort rørende roller på film og indprentet sig hos mange fans, rører det ikke Sean Penn, der trods sin store succes ikke bryder sig om filmverdenen.

Kendis-søn taget med syre-svampe, piller og marihuana under vesten

Det understreger den 54-årige skuespiller i et interview med USA Today.

– Helt ærligt, så har jeg allerede glemt en film ugen efter, jeg har lavet den. Jeg kan huske filmene, men ikke nogen af scenerne. Jeg glemmer, hvilke replikker jeg har sagt og ser scener med skuespillere, jeg ikke vidste, jeg har arbejdet sammen med, siger Penn, der også helst ville glemme promoveringsdelen.

– Det er ikke rart at blive fotograferet på den røde løber. Det har intet at gøre med at være en skuespiller. Man skal tage fint tøj på, tage en dyb indånding og lede efter et ægte smil. Man ser endda måske glad ud, men det er svært at smile, for man kan mærke ansigtsmusklerne, siger Penn, der trods sin indædte irritation over filmverdenen har indkasseret fem Oscar-nomineringer og endda vundet to af de gyldne statuetter.

En ting er der dog positiv ved Hollywood-livet, og det er, at han får mulighed for at instruere sin kæreste, den tidligere model og nu Oscar-vindende skuespillerinde Charlize Theron.

– Jeg ville virkelig ønske, jeg kunne sige det her uden lyde farvet af det personlige forhold, men hun er enhver instruktørs drøm. Hun er en kvinde med stort K, mener Penn om langbenede Theron.

Efter voldsanklager: Penn tilgiver instruktør

Sean Penn kan ses i biograferne herhjemme fra 19. marts i filmen “The Gunman.”

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu