Svensk prinsesse er vild med royalt drama

tirsdag d. 13. februar 2018 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus og Jesper Werge, jw@kendte.dk

Selv de kongelige ser også fjernsyn. Prinsesse Madeleine har under alle omstændigheder hang til tv-serier med et royalt touch. Det fortæller hendes mand, Christopher O'Neill, i et stort interview.

De kongelige ser også fjernsyn.

Når der streames serier hjemme hos prinsesse Madeleine og forretningsmanden Christopher O’Neill, er det ofte serier med et royalt præg.

Farvel til kronen: Svensk prinsesse forlader landet

Det afslører Christopher O’Neill i et stort interview med det svenske magasin King ifølge Hello! Magazine.

Er pjattet med “The Crown”

43-årige Christopher O’Neill fortæller, at hans 35-årige hustru er stor fan af serien “The Crown”, som følger britiske dronning Elizabeth fra hendes indsættelse som regent og gennem hendes regeringstid.

Men det er ikke den eneste serie med royalt islæt, som den svenske prinsesse lader glide over skærmen.

Prinsesse Madeleine er nemlig også stor fan af serien “Suits”, som har prins Harrys forlovede, amerikanske Meghan Markle, i en af de bærende roller, fortæller Christopher O’Neill.

Er fløjet hjem til Sverige

Prinsesse Madeleine og Christopher O’Neill bor til daglig i London med parrets to børn, prinsesse Leonore på snart fire år og prins Nicolas på to år.

Prinsesse viser sin nye baby frem: Se billedet her

I øjeblikket befinder parret sig dog i prinsessens hjemland, Sverige, fordi prinsesse Madeleine efter planen skal føde parrets tredje barn til marts.

I en artikel, som Kendte.dk tidligere har bragt, fortæller prinsessens mand også om, hvor fuldstændig forelsket han fortsat er i Madeleine.

Del din kommentar

Forsiden lige nu