Svensk sangerinde på sensommertour

lørdag d. 18. juni 2016 kl: 16. 29 Af: Elo Christoffersen
Veronica Maggio, juni 2016
Veronica Maggio tager på en sensommertour i Danmark. Pressefoto.
 

Sidste år leverede Veronica Maggio en forrygende koncert i et pakket Arena telt på Roskilde Festival. Publikum kan nu glæde sig til, at den svenske popdroning giver endnu en festivalkoncert og tager på sensommerturné i Danmark.

På den anden side af sundet kalder de hende ”Sveriges Popdrottning” – og med god grund. For siden albumdebuten i 2006 har den blonde, bramfri og charmerende sangerinde fra Uppsala solgt mere end 250.000 albums, modtaget Grammisar og Rockbjörnar på stribe og hittet med sine poetiske poplåtar i hele Skandinavien. Og så er hun tilmed den mest streamede sangerinde i Spotify’s hjemland – med over 400 millioner streams!

Lige nu hitter Veronica Maggio med sin nye single, ”Den första är alltid gratis”, som allerede har knap 5 millioner streams på Spotify. Singlen var forløberen til det femte album, der udkom i starten af maj.

Veronica Maggio: -Min mor havde nok for meget tillid til mig

Boblende popmusik

Veronica Maggio er fantastisk på en scene, hvor hun leverer boblende popmusik sunget på sit svenske modersmål. Med et stærkt bagkatalog kan publikum glæde sig til superhits som “Jag kommer”, “Hela huset” og ”Måndagsbarn” samt en liveoptræden, der er blevet kaldt ”bedst i Sverige” og ”popstjerne til fingerspidserne”.

Veronica Maggio er tilbage: Besat af Fanden selv

Der er garanti for svensk popfest, når Maggio med band besøger Danmark over sommeren:

Fredag d. 24. Juni: Odense, Tinderbox
Onsdag d. 31. August: København, Store Vega
Torsdag d. 1. September: Aarhus, Train
Fredag d. 2. september.: Aalborg, Musikkens Hus

Del din kommentar

Forsiden lige nu